Re: Οι 10 καλύτερες ταινίες που έχετε δει
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/6 22:38
|
Μήνυμα
#
21 |
|
|---|---|---|
|
Technews
![]()
Μέλος από:
2005/2/5 2:53 Από: Gr EE cE
![]() |
Παράθεση:
Συμφωνό με το Νο1, Νο4, Νο7, Νο8 Το Νο9 δεν το έχω δει... Όσο για τα υπόλοιπα θα έπρεπε να μπουν σε ένα νέο thread με τίτλο "Οι 10 χειρότερες ταινίες που έχετε δεί" ![]() |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 1:37
|
Μήνυμα
#
22 |
|
|---|---|---|
|
Newbie
![]()
Μέλος από:
2005/11/29 20:37 Από: ?
![]() |
Δεν πιστεύω οτι το Troy και το King Artur είναι απο της χειρότερες τανίες. Βέβαια είναι γνώμη σου, αλλα οι μάχες στις ταινίες ειναι τρομερές, γι'αυτό και μ'αρέσουν
![]() |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 3:24
|
Μήνυμα
#
23 |
|
|---|---|---|
|
Technews
![]()
Μέλος από:
![]() |
Παράθεση:
Οι μάχες στο Troy δεν ήταν και τίποτα ιδιαίτερο(Εκτός από την απόβαση του Αχιλλέα- που τους @#$@@ !!! ), ιδιαίτερα αν τις συγκρίνεις με το Lord Of The Rings... Τουλάχιστον συμφωνούμε με το LOTR!!! Είδες τίποτα καλό τελευταία? 'Εχω καιρό να ενημερωθώ για τα κινηματογραφικά δρώμενα... |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 4:47
|
Μήνυμα
#
24 |
|
|---|---|---|
|
Gallery
![]()
Μέλος από:
2005/2/6 19:17 Από: Stockholm-Sweden
![]() |
Υπάρχουν σίγουρα πολύ καλές ταινίες και πριν την δεκαετία του 90. ( ο καθένας μιλάει για την γενιά του) .
Δύσκολο να διαλέξει κανείς μόνο δέκα από τις καλύτερες που έχει δει. Εγώ αραδιάζω τελείως τυχαία πάντως τις προτιμήσεις μου, παραθέτοντας συνοπτικά κάποιες εξηγήσεις προσπαθώντας να προλάβω ίσως τυχόν ...παρεξηγήσεις. 1. The Godfather (τριλογία) -1972- Francis Ford Coppola. (Γιατί ο νονός και η νονά μας ποτέ δεν κατάλαβαν την πεμπτουσία του τίτλου τους.) 2. Vertigo -1958 -Alfred Hitchcock ( Η εισαγωγή των τίτλων ήταν ο προπομπός των σημερινών computer graphics και flash. Δείτε την αρχή, σκεφτείτε την χρονολογία που έγινε η ταινία, και μετά θα... καταλάβετε ) 3. Psycho-1960- Alfred Hitchcock- (Το πρώτο πραγματικό Horror movie) 4. A Fistful of dollar-1964- Sergio Leone- (Μια μακαρονάδα Ναπολιτάνα, μία κρύα μπίρα μπροστά στο home cinema, ο ήχος στο full - μεγάλε Ennio Morricone- ...τέλεια... Spaghetti western for ever) 5. Blade Runner -1982-Ridley Scott-( Μάλλον καθρέφτης του μέλλοντος και προπομπός ανάλογων ταινιών Science Fiction)...ποια Star Wars μωρέ τώρα ...από τα μπετά σου λέω τα βλέπω... 6. Reservoir Dogs-1992-Quentin Tarantino. (Χωρίς αυτή την ταινία το Pulp Fiction δεν θα γινόταν ποτέ αριστούργημα) 7. Chinatown-1974- Roman Polanski- (O λόγος που μας άρεσε το L.A. Confidential 23 χρόνια αργότερα) 8. Taxi Driver-1976- Martin Scorsese- (Το σοφεράκι φλίπαρε με την σαπίλα στο Μεγάλο Μήλο...Αχ Μπιν Λάντεν, τι να κάνω που δεν έχω αεροπλάνο...αλλά μόνο ταξί) 9. Once Upon Α Τime Ιn America-1984-Sergio Leone- Μετανάστης στην αγκάλη σου...Καθρέφτης σου είμαι Αμερική και σου μοιάζω... Όλη η γη μια ξένη χώρα τελικά. 10. The Shining-1980-Stanley Kubrick- Και όμως κυρία μου και οι άνδρες...φοβούνται...Μαμά... τάκανα! 11. ............ 12. ............ ............. 100. ............. |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 5:06
|
Μήνυμα
#
25 |
|
|---|---|---|
|
Technews
![]()
Μέλος από:
![]() |
Από τις καλύτερες ταινίες που έχω δει:
¨The Big Blue"... Actors: Rosanna Arquette, Jean-Marc Barr, Jean Reno, Paul Shenar, Sergio Castellitto Director: Luc Besson Επισυνάψτε Αρχείο:: the_big_blue.jpg (12.24 KB)![]() |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 5:17
|
Μήνυμα
#
26 |
|
|---|---|---|
|
Gallery
![]()
Μέλος από:
2005/2/6 19:17 Από: Stockholm-Sweden
![]() |
@Basil: Ναι ...πολύ ευχάριστη ταινία παρά το «τραγικό» τέλος. Ε ...Luc Besson βλέπεις...
Χρώμα λευκό με θαλασσί...Θυμίζει κάτι από Ελλάδα που λέει και το ...σουξεδάκι ![]() |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2005/12/7 14:03
|
Μήνυμα
#
27 |
|
|---|---|---|
|
Newbie
![]()
Μέλος από:
2005/11/29 20:37 Από: ?
![]() |
Σίγουρα και δεν συγκρίνετε με τα LOTR αλλα δεν είναι κακές.
To 'Harold & Kumar' δες αν σου αρέσουν οι γελίες (με την καλή ένια) ταινίες. |
|
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2006/6/20 19:22
|
Μήνυμα
#
28 |
|
|---|---|---|
|
Technews Fanatic
![]()
Μέλος από:
2006/5/9 19:54 Από: Clouseau's Flat
![]() |
δες τι βρίσκει κανείς στο technews
1. Pink Panther (όλη η σειρά) 2. Godfather 3. Life is beautyful 4. Xmen 3 5. Ocean's Eleven 6. Leon 7. Matrix 8. Dances with wolves 9. Braveheart 10. Hero |
|
|
Cato, my little yellow friend, I am home!
|
||
Επιλογές
|
||
Καταχωρήθηκε στις: 2008/7/24 1:56
|
Μήνυμα
#
29 |
|
|---|---|---|
|
Technews Legend
Μέλος από:
2008/2/8 20:56 Από: Αθήνα
![]() |
Εγώ δεν καταφέρνω να τις βγάλω 10 όσο κι αν προσπάθησα. Έχω δει εκατοντάδες ταινίες από πολύ μικρή ηλικία. Επίσης, θα'πρεπε να τις είχατε χωρίσει σε κατηγορίες: ελληνικές, ξένες, επιστημονικής φαντασίας, θρίλερ, κινουμένων σχεδίων κλπ. Δεν πειράζει, ευκαιρία να τις βάλω εγώ.
Συνεπώς, θ’ αναφέρω ως αγαπημένες, όσες ταινίες βλέπω & ξαναβλέπω κατά καιρούς γιατί για κάποιο λόγο ανταποκρίνονται στην ιδιοσυγκρασία & στον ψυχισμό μου ενώ μ’ ενισχύουν θετικά.1) Ο Άρχοντας των Δακτυλιδιών – Lord of the Rings (όλη η τριλογία με κορυφαία, την 2η ταινία) 2) Ο πόλεμος των άστρων – Star Wars (2 τριλογίες) 3) Stargate 4) Ψάχνοντας τον Νέμο – Finding Nemo 5) Ταξίδι στη Χώρα των Θαυμάτων – Spirited Away 6) Θα σε βρω στον Παράδεισο – What dreams may come 7) Forrest Gump 8) Kundun 9) Dark City 10) Ο 13ος Πολεμιστής – The 13th warrior 11) Οι Πειρατές της Καραϊβικής – Pirates of the Caribbean (1η ταινία) 12) Πάρκο Δεινοσαύρων – Jurassic Park (1η ταινία) 13) Scrooge (1970) 14) K – Pax 15) Love Actually 16) Something’s Gotta Give 17) Independence Day 18) Christmas Nightmare (Μπάρτον είναι αυτός) 19) NeverWas (2006) 20) Ελπίζω το “Hobbit” Επίσης, θέλω να μνημονεύσω την 1η κινηματογραφική ταινία που είδα The Blue Bird (Το Γαλάζιο Πουλί) βασισμένο στο έργο του Maurice Maeterlinck, σκηνοθετημένο από τον George Cukor & 1η αμερικανορωσική συνεργασία – παραγωγή, την ημ/νία γέννησης του PioPanos, το χρυσούλι μου. Το "Saving Private Ryan" θα το μνημονεύσω σε άλλη κατηγορία! ![]() Παράθεση: η πολύ βία βλάπτει, ειδικά στο υποσυνείδητο και δεν το καταλαβαίνουμε ![]() |
|
Επιλογές
|
||
Forum Options and Information
Μπορείτε να δείτε το θέμα.
Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε.
Δεν μπορείτε να διορθώσετε τα μηνύματά σας.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τα μηνύματά σας.
Δεν μπορείτε να προσθέσετε Δημοσκοπήσεις.
Μπορείτε να ψηφίσετε σε Δημοσκοπήσεις.
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία.
Δεν μπορείτε να στέλνετε μηνύματα χωρίς έγκριση.

)
Επιλογές

the_big_blue.jpg (12.24 KB)